Onko Hammaspeikko kolossaan?
Tule meille niin katsotaan!


Origon Hammaslääkärit Oy
Kari Aarnio

Ajanvaraus

Ratkaisut

Usein kysytyt kysymykset

Henkilöstö

Tarjoukset

Yhteystiedot

Olemme muuttaneetLog in

Hampaiden valkaisu: onko laservalkaisu turvallista?

Laservalkaisu on yhtä turvallista kuin muukin valkaisu. Laser ei varsinaisesti valkaise, vaan sama valkaisuaine (vetyperoksiidi, karbamiidiperoksidaasi) kuin tavallisessa valkaisussa. Laser tuo kylläkin  lisäefektin valkaisuun. Kun teet laservalkaisusi meillä, olet ammattilaisen hoidettavana.

Kuinka kauan hampaat pysyvät valkoisina?

Se riippuu suurelta osin siitä, miten kannat hampaistasi huolta, esim. ruokavalio ja hampaiden harjaaminen. Yleisesti ottaen voitaneen sanoa että valkaisun vaikutus kestänee noin vuoden, emmekä suosittele valkaisua useammin kuin kerran vuodessa. On myös tärkeää noudattaa tiettyä ruokavalioa kohta valkaisun jälkeen. Kannattaa esim. välttää makeaa, hapanta, mustikoita, punaviiniä, tupakkaa, sikaareita, nuuskaa, teetä, kahvia jne.

Sattuuko laminaatin tekeminen?

Ei satu,koska toimenpide tehdään aina puudutuksessa. Voimakkaasti infektoituneet hampaat voivat olla erittäin kipuherkkiä, mutta siinä tapauksessa itse infektio hoidetaan ensin.

Sattuuko puudutus?

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta siitä, että puudutusmetodimme eivät satu. Neulan asettaminen limakalvon alle on herkkyyttä ja ammattitaitoa vaativa toimenpide, kiirettä ei saa pitää. Nopea puudutus on kivulias toimenpide, eikä sillä saavuteta mitään.

Onko kallista?

Hyvää ja halpaa ei tiettävästi ole vieläkään keksitty. Pitkään kestänyt työ maksaa tietysti enemmän kuin nopeasti tehty. Huolella tehty hampaan paikkaaminen vie aikaa.


Laservalkaisu vai kotivalkaisu ?

Laservalkaisun ja kotivalkaisun lopputulos on kutakuinkin sama, mutta laservalkaisu on nopeampi tapa aikaansaada vaaleammat hampaat. Valkaisu tehdään vastaanotolla noin tunnissa.

Kotivalkaisu sitävastoin tehdään kotiolosuhteissa, noin viikon aikana. Kotivalkaisu soveltuu paremmin potilaille joilla on mahdollisesti aristavia hammaskauloja. Tällöin valkaisuhoito on keskeytettävä ja käännyttävä hammaslääkärin puoleen. Origon Hammaslääkärit Oy, Puh 0500 - 216 555