Onko Hammaspeikko kolossaan?
Tule meille niin katsotaan!


Origon Hammaslääkärit Oy
Kari Aarnio

Ajanvaraus

Ratkaisut

Usein kysytyt kysymykset

Henkilöstö

Tarjoukset

Yhteystiedot

Olemme muuttaneetLog in

Kokonaisvaltainen suunhoito

Kun tulet meille hoideltavaksi, voit olla varma siitä, että suusi hoidetaan perusteellisesti: me haluamme varmistaa sen, että suusi on kunnossa ei ainoastaan heti hoidon jälkeen, vaan monta vuotta eteenpäin.

Ensiksi tarkastamme suusi ja hampaittesi kunnon. Tämän jälkeen teemme yhdessä potilaan kanssa hoitopäätöksen. Hoitotoimenpiteet alkavat yleensä  hammaskiven ja bakteeripeitteiden poistamisella, myös erilaiset värjäymät poistetaan, t.s. ennen kuin varsinaises ... Lue lisää »


Ehkäisevä hammashoito

Haluamme auttaa sinua suun terveydenhoidossa oikealla tavalla, jotta sinun hampaasi säilyisivät terveinä.  Siksi Hammashoitola Origo tarjoaa seuraavia ehkäisevän hammashoidon palveluita:
Kotihoidon opetus Ravintoneuvonta Fluorihoidot Hammaskiven, bakteeripeitteiden ja värjäymien poistot


CEREC-posliinipaikka – maailman paras valkoinen paikka!

Cerec-tekniikan avulla voit yhden käyntikerran aikana saada kauniin, valkoisen ja erittäin kestävän keraamisen paikan.

Reikiintynyt hammas puhdistetaan poraamalla bakteerien vaurioittama hammaskudos pois. Tämän jälkeen muotoiltu hammas kuvataan 3-D-kameralla. Kuva siirtyy tietokoneelle, jossa tehdään virtuaalinen paikka. Tämän jälkeen tietokoneohjattu jyrsin muotoilee paikan keraamisesta aineesta, joka kiillotetaan ja kiinnitetään hampaaseen erikoissementillä. ... Lue lisää »


Laservalkaisu - hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu. Laservalkaisumenetelmällä saat hampaasi valkoisiksi nopeast ja tehokkaasti. Perinteiset valkaisumenetelmät (kotivalkaisut) vaativat ainakin kaksi käyntiä vastaanotolla mutta laservalkaisulla saat valkoiset hampaat yhdellä käynnillä. Laservalkaisua tehtäessä käytetään periaatteessa samoja valkaisuaineita kuin tavallisessa kotivalkaisussa, mutta sen lisäksi laser tehostaa valkaisua. Ennen valkaisua ikenet suojataan erityisellä aineella. Valkaisua tehtäess ... Lue lisää »


Erikoisuuksia

Esteettinen hammashoito
Huolella tehdyt luonnollisen väriset posliinipaikat. Värivalinnat etuhammaspaikoissa.
Hammaskorut eritoten aidot timantit
Esmerkiksi pienikokoinen 0.02 karaatin aito timantti, lähes huomaamaton, mutta hymyillessä välkehtii erittäin hienostuneesti valon siihen osuessa!


Kultapaikat

Paikkamateriaalina käytännöllisesti  katsoen ikuinen. Suositellaan taka-alueelle ylivoimaisten ominasuuksiensa johdosta. Suosio on pitkästä aikaa kasvamassa, koska kysyntä on lisääntynyt esim nuorilla naisilla.
Muita hyviä ominaisuuksia:       
kestäviä eivät murru erittäin hyvä reunatiiviys omaa hammasmateriaalia säästävä (esim. kruunuun nähden)
Origon Hammaslääkärit Oy, Puh 0500 - 216 555